5 Responses to “Megállítottuk”

 1. Surányi Zsuzsa

  Üdvözlöm a Koppány Csoportot!
  Örömmel olvasom az eredményes munkájuk névsorát, a sok megakadályozott kilakoltatásokat.
  Érdeklődni szeretnék arról, hogy csak a tagoknak segítenek, vagy minden bajbajutott devizahitelesnek?
  Várom mielőbbi válaszukat!
  Előre is köszönöm: Surányi Zsuzsa

  • koppanycsoport

   Kedves Zsuzsa.

   Sajnálom, hogy a cikkeinkből és a videóinkból, egyáltalán a munkásságunkból ez nem olvasta ki egyértelműen. Természetesen mindenkinek segítünk.
   Persze tagjainkra különös gonddal figyelünk, illetőleg a csoport össze zár.

   Balogh Béla

 2. Stekler László

  Azt nem lehet meg engedni, hogy védtelen emberek hontlanok legyenek a saját hazájukban. Először elvették a munkahelyüket, és bevezették e munkanélküliség divatját, ugyan is kezdetben divat volt munkanélkülinek lenni, aztán felszámolták a Termelőszövetkezeteket, Állami Gazdaságokat, a termőföldet el spekulálták, a kiadott vagyon jegyeket ami 1000Ft címletű volt még a bankok is ki idő múlva 600 -majd 360Ft- os vétel áron felvásárolták.A nagy gyárainkat, vállalatainkat vagy bezárták vagy bagóért külföldiek kezére játszották, aminek a vége ugyan csak bezárás és a gépek külföldre juttatás volt.Tehát az országunk vezetői eladták hazánkat és a benne lévő értékes iparunkat.Most a házainkat javainkat veszik el erővel a bankárok.

 3. Török Gyuláné

  Tisztelt Koppány csoport!

  Török Gyuláné vagyok Hajdúböszörményből.
  Házamat 2010-ben elárverezte egy szlovák tulajdonu Kft. volt férjem adósága miatt. 2011-ben ki is lakoltattak családommal együtt.Tudjuk, hogy a KFt csomagban 6 másik ingatlannal együtt vette meg a Raiffeisen banktól a követelést, állítólag egyedi engedményezés utján/ Volt férjemet – az adóst -nem is keresték, tőlem vették el a házat és a 15 MFt-ot érő ingatlanomat, gyorsan áron alul 7,5 MFt-ért eladták. Nem tudom hová fordulhatok ilyen igazságtalanság miatt. Önök szerint is törvényes volt hogy 1-2 MFt-ért megvették és ilyen haszonra tehetek szert, miközben engem az utcára tettek?
  Kérem segítsenek hová fordulhatnék?

  Tisztelettel: Török Gyuláné

You must be logged in to post a comment. Log in