NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSOKBÓL

Posted by & filed under Felhívás, Harctér.

1436291882VESZÉLYBEN A HAZÁNK! EZT MOST KOMOLYAN TŰRJÜK.

(AUTÓS DEMONSTRÁCIÓ)

Mi van az egész migráció háttere mögött?

A kormány milliárdokat költött kerítésekre miután azzal kábítja a jó népet, hogy nem kérünk a betelepítési kvótából. Eközben pedig kedden a magyar belügyminiszter megállapodott a szerbekkel és az osztrákokkal abban, hogy Magyarországon 17 új menekült tábort állítanak fel. Üresen álló volt szovjet és már használaton kívüli laktanyákból lesznek az újabb táborok, ami nyilvánvalóan újabb milliárdokat emésztenek majd fel.

Véletlen tehát előző cikkemben, amit írtam, hogy a magyar rendőrség információt kért a német hatóságoktól az ott történtekről, hogy a tanulságokat is felhasználva készíthessék fel a magyar rendőröket az esetleges hasonló helyzetek kezelésére? Hát erre készülnek. Vajon 17 táborban hány migránst óhajtanak elszállásolni?

A migránsok rátámadtak Európára. 2015 folyamán összesen 1006 személyes szabadság korlátozása bűncselekményt követtek el. Ebbe beletartozik 3 emberölés, 11 gyilkossági kísérlet, és 6 gyermek ellen elkövetett szexuális zaklatás. Kölnben például több mint 170 nő ellen követtek el szexuális zaklatást egyetlen nap leforgása alatt. Az általuk elkövetett erőszakos bűncselekmények százezres nagyságrendűek.

KÉSZEN KELL VÁRNUNK A MIGRÁNSOKAT.

Igazából be sem szabadna engedni őket, de ismerve a hatalmat keblükre fogják ölelni őket. Kell a szavazat.

A Németek felébredtek. Hozzájuk hasonlóan civil lakossági milíciákat kell szerte az országban felállítanunk. Kezünkbe kell venni az irányítást a saját biztonságunk érdekében.

Az erőszak monopólium az állam kiváltsága. A hatalom elfelejti azt, hogy a nép azon oknál fogva hatalmazza fel az államot az erőszak használatának kizárólagosságára, hogy azzal az állampolgárok védelmét garantálja. Erről pedig szó sincs. Minket sem fognak megvédeni, ezáltal jogunk és kötelességünk az ellenállás, az önvédelem. A hatalom nem képes bennünket megvédeni, tehát nincs is szerződés, az felbomlik és minden hazafinak kötelessége védeni saját és családja vagy akár más ember biztonságát és életét bármi áron.

Elsősorban az alábbi városokban szerveződjetek. Előzzük meg a bajt. Biztos nem örülnél, ha a feleségedet vagy a lányodat a nyílt utcán inzultálnák vagy akár meg is erőszakolnák? A Koppány csoport erre pont alkalmas. Kisebb sejteket létrehozni, pont ez az otthonvédelem lényege is, hogy adott területen megvédhessük magunkat

Ez a 17 város lehet az újabb befogadó állomások helyszíne:
Nyírbátor
Gyöngyös
Mezőfalva
Rétság
Pápa
Baja
Szákszend
Dunaszentbenedek
Dunaújváros
Etyek
Pér
Kaposújlak
Polgárdi
Tab
Mátészalka
Ózd

A Koppány csoport a fenti napon tüntetésre hív. Várunk minden olyan magánszemély és szervezetet, akik elutasítják, hogy országunk idegenek kezére kerüljön.

Az esemény csak megfelelő létszám esetén lesz megtartva.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/events/1548180868830593/

Forrás:
http://www.elkepeszto.net/hirek/erdekessegek/ez_a_16_varos_retteghet_itt_nyilnak_az_uj_menekulttaborok

You must be logged in to post a comment. Log in