GYŐZELEM NYÍREGYHÁZÁN!

Posted by & filed under Köszönet a hősöknek, Oklevelek.

szokendi_beatrixMA ISMÉT EGY EMBER AZ OTTHONÁBAN MARADHATOTT.
Hiszik, nem hiszik, ma Nyíregyházán négy kilakoltatásból csak egy maradt el. Vajon melyik? Hát persze, ahol bejelentette a tulajdonos, hogy a Koppány csoport fogja védeni. A végrehajtó jobbnak látta nem felvenni a harcot. Készültünk gázálarcokkal és bilincsekkel, hogy ellenállunk. Drága barátaim. Megszívlelendő. Az egész nem vicc. Jogilag minden adott volt a végrehajtónak, hogy végrehajtson. Három esetben végre is hajtott. Semmi nem tartotta vissza, csak a Koppány csoport neve. Nem vállalta a konfrontációt velünk. Nyíregyházán három család az utcára került, egy megmenekült. Ennyit jelent a Koppány név.

Ma ismét hősök születtek. Olyanok, akik felvállalták az emberek képviseletét. Akik érdemesek a arra, hogy a nevüket megőrizze a történelem bárhogyan is alakul a politika.
Büszke vagyok ezekre az emberekre. Külön ki kell emelnem Szántó Ernő barátomat s Csüllög Pétert, akik, az ország másik végéből jöttek el barátaikkal számukra idegen embereket védeni.
Döntsed el, melyik oldalon állsz, mert nem mindeni fog tudni és akarni megvédeni.
brindas_janos buszlai_roland csullog_peter kiss_endre_farkas kiss_sandor maczkone_kruspier_csilla mate_sandor pitlik_gyula szabo_janos szanto_erno szokendi_beatrix tatar_jozsef waczek_frigyes zomborszkí_feher_zsolt

4 Responses to “GYŐZELEM NYÍREGYHÁZÁN!”

 1. Jani
  • koppanycsoport

   Kedves János.

   Nem világos melyik másik három lakásról beszél. Ha azokról, amiket nem sikerült megvédeni, nos, azokban is folynak a jogi segítségek.

   Balogh Béla

 2. Hliva Valéria

  A Koppány Csoport fogalom!
  Köszönöm hogy Vannak.
  Követem útjukat … érintett vagyok .
  Isten áldása legyen a Koppány Csoport minden tagjával és Minden Emberrel!
  Emberfeletti munkát végeznek! Hála érte.

  • koppanycsoport

   Kedves Valéria.

   Jól esik az elismerés. Valóban mára fogalom lett a tevékenységünk, hiszen az országban eddig senki sem állt úgy ki idegen emberekért, mint a Koppány csoport, hogy a testükkel is megvédik. Eredményeink egyre nagyobbak. Legutóbb Dunaharasztiban 143 ember mondta, hogy ELÉG.

   Balogh Béla

You must be logged in to post a comment. Log in