Tájékoztatás!

Posted by & filed under Felhívás.

falus_zsoltMa részt vettem az Otthonvédelmi Tanács által szervezett a devizahitelezéssel kapcsolatos megbeszélésen és ezúton is megköszönöm, hogy a Mi egyesületünk ide meghívást kapott, így személyesen is elkötelezett érdekvédőket és otthonvédőket ismerhettem meg.

A közeljövőben segítjük és támogatjuk egymás munkáját és céljait, valamint a hatékonyabb és gyorsabb érdekérvényesítés érdekében pedig közös feladatokat és együttműködési területeket fogunk meghatározni.

Kérem a csoport tagjait és a szimpatizánsait, hogy a szokásos aktivitást (megosztások, mozgósítások, felvilágosítás, tájékoztatás) fokozzátok annak érdekében, hogy megnyugtató módon a hazai deviza konstrukció végleg felszámolásra kerüljön, az érintett magyar lakosság teljes kártalanítása mellett !

Köszönettel :

Falus Zsolt Ferenc
B.É.C.S.

3 Responses to “Tájékoztatás!”

 1. Bartha

  Köszönjük!! Köszönjük Falus Zsolt az egyén, a kisebb – és nagyobb csoportok, a társadalom egésze érdekében és nevében eddigi tetteit, tetteidet! Adjanak az égiek elég erőt- bátorságot, hitet – és egészséget ahhoz, hogy az utat, mit kitűzött célként – segítőivel – végig tudja járni és eredményre, erőre vinni!!
  Tisztelettel:
  Bartha

 2. Kore Éva
  • koppanycsoport

   Kedves Éva.

   Több lehetőség is van. Engem a 06209160029-es számon vagy a koppanycsoport@gmail.com e-mail címen érsz el. A jogsegély szolgálatunkat pedig 06204047940-es számon. Tóth Bélát keresd. De őt eléred skypon is: numerologus. De kereshetsz bennünket a Facebookon is nevünket beütve.

You must be logged in to post a comment. Log in