ISMERJÉTEK MEG A LEGJOBB CSALÁDOT

Posted by & filed under Felhívás, Publicisztikák.

Az eseményen azok vehetnek részt, akik beléptek a Koppány csoportba, illetőleg azok, akik az eseményen szeretnének belépni. Kivételt képeznek azok, akikről tudjuk, hogy nem léphetnek be, de Koppányosok és ezt bizonyították is.

Fontos, hogy akik részt vesznek, az eseményen feltétlen jelezzék előzetesen részvételüket a szállások miatt.

EGY VAGY KÉT NAPRA JÖN.

Az 1 napos azt jelenti, hogy kezdésre jön és valamikor délután vagy este egyénileg távozik.
A 2 napos azt jelenti, hogy kezdésre jön, és ott alszik velünk, majd délután vagy este távozik.

A résztvevőknek meg kell adniuk nevüket, hányan jönnek, kocsival jönnek és melyik városból, hogy az esetlegesen egy városból, megyéből érkezők együtt, közös költségen utazhassanak.

IDEJE: 2017.08. 05. – 06. – 10:00 óra.

AZ ÉTELÉRT NEM KELL FIZETNI SENKINEK, OTTÓ FELAJÁNLÁSA, CSAK A SZÁLLÁSÉRT.

SZÁLLÁSOK:

Az augusztusi nagy forgalomra való tekintettel csak Gólyatábor jellegű szállást tudnak biztosítani csak nekünk. Mást nem is fogadnak. A szállások egyszerű diákszállások, komfort nélküliek. Emeletes ágyakkal. Rendszerint 5 személyes blokkokkal. A folyosón vannak a zuhanyzók és wc-k.
Viszont elkülönülve teljesen külön leszünk egy szigeten. Mindkét nap bográcsozni fogunk. Aki teheti kevés gyújtóst hozzon. Este zene. Italt mindenki maga hoz.

EGYSÉGES ÖLTÖZÉK:

Akik korábban rendeltek Koppányos öltözéket hozzák magukkal a zászlókkal együtt. Akiknek nincs, még előzetesen megrendelhetik a méret megadásával. Fizetés a helyszínen. A megrendelést most kell leadni, hogy elkészüljenek az eseményre.

A gépkocsival érkező vendégek részére parkolóhely korlátlanul áll rendelkezésre ingyenesen.
Állatot is lehet hozni térítésmentesen.

MEGKÖZELÍTÉS GÉPJÁRMŰVEL:

A sziget megközelítése a 11-es főútról kocsival, autóbusszal fahídon keresztül lehetséges. A Pap-sziget Szentendre belterületén, a régi városrész közelében található. Budapest Árpád hídtól Visegrád és Esztergom irányába vezető 11-es főútról közelíthető meg. A főút szentendrei szakaszának Dunakanyar körút a neve. Azon a ponton kell jobbra letérni a főútról a szigetre, ahol a 4 sávos út 2 sávra szűkül. A szigetre fahíd vezet. A kemping a híddal szemben található. Szentendre a keleti országrészből és az M0 felől érkezők számára a Megyeri hídon keresztül gyorsan elérhető.

MEGKÖZELÍTÉS BUSSZAL:

Budapestről az M3-as kék metróvonal Újpest-Városkapu megállójánál lévő autóbusz-állomásról indulnak közvetlen buszok a Dunakanyarba. Szentendrére érve a Pap-sziget megállóban kell leszállni, amely a kempinggel szemközt van. Utazási idő kb. 30 perc.

Keleti pályaudvarról

Az M2 piros metróvonalról a Deák térnél lehet az M3 kék metróvonalra átszállni. A kék metró Újpest-Városkapu megállójánál lévő autóbusz-állomásról indulnak közvetlen buszok a Dunakanyarba. Szentendrére érve a Pap-sziget megállóban kell leszállni, amely a kempinggel szemközt van. Utazási idő kb. 30 perc.

Nyugati pályaudvarról

A pályaudvarnál lévő M3-as kék metróvonal 6. megállója az Újpest-Városkapu, ahonnan a közvetlen buszok indulnak a Dunakanyarba. Szentendrére érve a Pap-sziget megállóban kell leszállni, amely a kempinggel szemközt van. Utazási idő kb. 30 perc.

A BUSZJÁRATOT MINDENKI NÉZZE, MEG MIKOR INDUL VISSZA BUSZ. A KÉSŐ DÉLUTÁNI MARADÁS SZEMPONTJÁBÓL.

MERT A SZÍV GYŐZNI FOG!

Információ:

Balogh Béla
Tel: 203875252

You must be logged in to post a comment. Log in