KILAKOLTATÁS KESZTHELYEN

Posted by & filed under Harctér, Kilakoltatás, Végrehajtók.

p3Ismét az utolsó percben fordulnak hozzánk, bár világosan elmondtuk, hogy egy nap alatt, jelen esetben fél nap alatt már nem tudunk biztonsággal segíteni. Azt is lemondtuk, hogy a csoport döntése szerint csak belépett tagoknak segítünk. Nem értem az emberek mire várnak, ha tudják, hogy bajj is érheti őket?

Komolyan mondom nem is segítenék, ha nem egy beteg 72 éves asszonykáról lenne szó.

KOPPÁNYOSOK.

Aki szabaddá tudja tenni magát, próbáljon részt venni. Találkozzunk a Budapesti Népligetben a szokásos helyen a buszpálya udvarral szembeni híd alatt 9 órakor. Aki tud, jöjjön autóval. A gyalogosok is jöhetnek. Közös költségen utazunk. A pólókat hozzátok.

TALÁLKOZÁSI PONT:

2017.08.01. – 9:00 ÓRA Budapest Népliget, híd alatt-

Aki egyénileg jön annak a Keszthely, Vasary Kolos u.35/a számba kell jönnie 12:30 – 13:00 órára.

Kérem sokan osszátok meg, hogy az idő rövidsége miatt sok emberhez eljusson. Többször osszátok meg csoportokban is.

FRISSÍTÉS:

SZÁMÍT?

Számít, hogy egy embernek, akit kiakarnak lakoltatni éppen a községben kapitány a fia?

NEM SZÁMÍT.

Még akkor sem, ha a 72 éves nő lánya, aki tulajdonképpen segítséget kért (egy követelés kezelő ajánlására…no, mi a fene, már az ellen oldal is ?) a testvére Rendőrkapitány!. A hölgyike bízott a testvérébe, hogy méltányosan jár el. ő pedig üzent, hogy, ha segít kirúgják. Hát rúgják. Csak nem engedem az anyám kilakoltatni. Vagy igen? Nem tudom. Csak azt, hogy

KOPPÁNYOSOK VAGYUNK

…és segítünk, ha valaki segítségért kiállt. Persze feltételekkel. Ez most nem olyan. A nő vissza mondta a kilakoltatást, bár meg akarja menekíteni az anyját. Végül megegyeztünk, hogy hiába rendőr a testvére nem hátrálunk meg. éppen azért nem.

EMLÉKEZTEK PANNI NÉNIRE?

Ő is kb. ennyi idős volt. Azt sem tudta, hogy kiakarják lakoltatni. Volt össze fogás, gyorsan a Nemzet anyja lett annyira kedves és bűntelen volt. Kétszer védtük meg. Halni is képesek lettünk volna érte, az ártatlanságéért.

Most is egy idős néniért megyünk. Tudom fél nap alat semmi sem lehetséges. Későn szóltak nekünk.

DE GONDOLJA VALAKI, HOGY EZ A 72 ÉVES NŐ ÚJ ÉLETET KEZDHET?

Már szinte a halálát várhatja legföljebb. Ha kilakoltatják biztosan lerövidül ideje. Biztos magához vinné a lánya, de vajon nem hamar meghalna? Meghalna hiszen az egész életét vették el.

KÉRLEK, ÉLJEN, ÉLHESSEN MÉG.

Mindig úgy vagyok, hogy várom a nagy devizás szervezetek vezetőit, legalább is azok szimpatizánsait. Most is várom őket. Nem magamért, nem is a Koppányért.

AZ EMBERÉRT!

A KÉPEKEN PANNI NÉNI.

Még él. A házában lakik. 2x védtük meg. Nem tudja, hogy tartozik a banknak. Hunyja le így a szemét a saját házában. Holnap ha kell harcolunk. Én biztosan.

You must be logged in to post a comment. Log in