A KILAKOLTATÁS ELMARAD.

Posted by & filed under Harctér, Kilakoltatás, Végrehajtók.

Az Holczinger Bernát tájékoztatása szerint a holnapi kilakoltatás elmarad. Az Önkormányzat (végrehajtást kérő) haladékot adott. Alább olvasható két levél, amit a végrehajtónak és a Polgármesternek írtunk. Eddig nem akartak haladékot adni, most még is megadják.
Holnap 14-én tehát senki se menjen. Kérek mindenkit ossza meg ezt a bejegyzést, hogy eljusson azokhoz, akik akartak jönni.

CSAK TESSÉK BELE GONDOLNI, HA TÉNYLEGESEN BELÉPTEK ÉS NÉHÁNYSZOR MEGJELENÜNK NEM MEGMENEKÜL SZINTE MINDEN TAGUNK? MÁR MOST ELKERÜLNEK BENNÜNKET. MI LENNE, HA EZREN VAGY TÖBBEN LENNÉNK? GONDOLKOZZATOK MÁR KICSIT. MINDIG MÁSHOVÁ ÁLDOZTATOK, AKI TESZ IS ANNAK NEM AKARTOK. HOGY SEGÍTSÜNK, HA NEM SEGÍTETEK?

A VÉGREHAJTÓNAK ÍRT LEVÉL:

Tisztelt Balogh Ágnes végrehajtó asszony.
Balogh Béla a Koppány csoport vezetője vagyok. Tagtársunk Holczinger Bernát (Budapest XIII. kerület, Üteg u. 23. fsz. 8) ügyében kérem szíves figyelmét. Fent nevezett elmondása szerint az Önkormányzattól szerződés alapján részletfizetési megállapodás született, ami jelen esetbe más megvilágításba helyezi a 2017.06.14-i, tehát holnapi kilakoltatás megtartását. Nem csak megállapodás született, de már az aktuális részlet is be lett fizetve amellett, hogy a tartozás bizonyos százalékát is kifizette, mely része volt a megállapodásnak.
Felhívnám a figyelmét egy Ön által kiadott végrehajtási eljárásra, mely alaki hibát tartalmaz az által, hogy a kilakoltatás óráját elfelejtette a végzésében feltüntetni.
Tekintettel arra, hogy a fenti feltételek alkalmasak a kilakoltatás elhalasztására, a Koppány csoport toborzást szervezett a holnapi napra és a ház el bejelentett tüntetést is szervezünk, amennyiben a kilakoltatás megtartásra kerülne.
Megkívánom jelezni, hogy Dr. Zoltán levente, szintén az ön irodájának tagja okoson döntött, amikor hasonló ügyben elhalasztotta másik tagtársunk kilakoltatását.
Tisztelettel arra kérem, hogy a kilakoltatást halassza el és adjon esélyt fent nevezett személynek a végleges rendezésig.
Kérem mielőbb értesítsen, hogy ne kelljen tagjainknak az ország különböző részeiből felutazni, ha elmaradna a kilakoltatás.
Mellékelek néhány dokumentumot köztük a befizetésekről a csekkeket.
Tisztelettel
Balogh Béla elnök,
+36 20 387 5252

AZ ÖNKORMÁNYZATNAK ÍRT LEVÉL:

Tisztelt Polgármester Úr.
Balogh Béla, a Koppány Csoport (Fizikai otthonvédők) elnöke kérek öntől sürgős audienciát tagunk Holczinger Bernát ügyében.
Nevezett kilakoltatását kitűzték 2017.06.14. napjára, bár önök felé nem tartozik és a közmű tartozásai tekintetében is részletfizetést kapott, amit már elkezdett teljesíteni.
Polgármester Úr.
Tudjuk, hogy nem szándékoznak meghosszabbítani lakás szerződésüket, ami nem is kötelező, ha biztosítanak számukra lakhatást. Legalább is emberileg. Mi is emberségből leszünk ott 100 fővel és mindent megteszünk, hogy számításaikat keresztül húzzuk. Csak úgy emberségből. Harcolni fogunk, ami bizonyára nem vet majd jő fényt önökre 2018-ban.
Balogh Béla elnök
203875252

You must be logged in to post a comment. Log in