ISMÉT HŐSÖKKÉ VÁLUNK VAGY TORT ÜLÜNK HONFITÁRSUNK BUKÁSÁN?

Posted by & filed under Felhívás, Kilakoltatás, Végrehajtók.

Én abban is benne vagyok. Te hozod a húst én meg a káposztát, a fűszer maga az, akit kilakoltatnak)

Ha addig is élünk nem hagyjuk honfitársainkat elveszni. Számít, hogy deviza (seviza) vagy rezsitartozás miatt akarnak valakit kilakoltatni? NEM.

Mi Koppányosok egy emberként ott vagyunk minden tagunkért. Mutassuk meg végre, hogy több százan kiállunk az életünkért. Hagy lássák és hagy tanuljanak a végrehajtók, hogy legyen döntési képességük, a Koppányosokkal nem lehet szórakozni. Emlékeztek Tündi esetére és a sok más többire? Amikor Pólóba bement a végrehajtóhoz és nem tartotta meg a kilakoltatást.

Sokan kell lennünk és sort kell állnunk, hogy bármennyi rendőrt vezényelnek ki a kedvük is elmenjen, hogy újat húzzanak velünk!
Ez a hivatásunk. Erre tettük fel az életünket. Erzsébet megígérte, hogy belép a Koppány csoportba. Nem kell harcolni ezt, ígérem csak legyünk elegen.

Szerdán lesz a kilakoltatás, ha addig nem tudom megállítani egyéb módon.

Időpont: 1139 Budapest Üteg utca 23 fsz. 8. Órát nem írtak a kilakoltatási papírra (alaki hiba), de mi ott leszünk 8 órától.

Ha százan jöttök, 200 rendőrt kell mozgósítaniuk. Ha Háromszázan, képtelenek ennyi rendőrt kiállítani, inkább lefújják. Csak rajtatok múlik megmentünk egy élet vagy sem.

KIAKAR HŐS LENNI, HOGY A SOK HIBÁNKAT ELLENSÚLYOZZUK A JÓ ISTENNÉL?

You must be logged in to post a comment. Log in