A KOPPÁNY CSOPORT HŐSEI!

Posted by & filed under Harctér, Kilakoltatás, Végrehajtók.

17619172_1254067598041902_273233616_nGYŐZELEM! 2017.03.29-én ismét hősök születtek. Egyszerű emberek összefogásából újfent győzelmet arattunk nem csak a végrehajtó felett, de azon devizás érdekvédő (?) Szervezetek felett is, akik mint mindig, most is hiányoztak a kilakoltatás megakadályozásáról. Nem tolongtak a jogvédők és nem láttunk egyetlen ügyvédet sem. De nem láttuk azokat sem, akik már most készülnek a választásokra.

Azt kérdezem magamtól, egyben tőletek is, tényleg csak a Koppány csoport veszi komolyan az érdekvédelmet? Tényleg csak erre a csoportra lehet számítani a bajban? Döntse el mindenki maga. Én csak azt tudom ismét megállítottunk egy kilakoltatást. Számomra ez az igazi összefogás.

Több embernek nem sikerült felvenni a nevét, aki nem látja a nevét kérem, jelezze felém.

BEMUTATOM MAGYARORSZÁG PÉLDAKÉPEIT. bakosne_strobl-kata beszteri_kalman hajcinger_andrás kaszala_jozsefne kovalcsi_valeria kun_anita manzinger_magdi mindzsak_robert nagy-abonyi-attila novak_ilona oleszka_janos psztor_laszlo siklaki_katalin szlekane_kovalcsik-eniko szoke_andrea torma_janos varga_david varga_emma vig-katalin

You must be logged in to post a comment. Log in