LEHET PEZSGŐT BONTANI.

Posted by & filed under Harctér, Kilakoltatás, Köszönet a hősöknek.

17103696_1232808036834525_6831350537653467976_nMa én is megiszok egy behűtött Törley pezsgőt az ismételt győzelmünk örömére.

MERT GYŐZTÜNK EMBEREK!

Van még valakinek kétsége afelől, hogy a Koppány csoport Magyarország legerősebb otthonvédő szervezete? „ órával ez előtt felhívott a Dunaújvárosi Rendőr-kapitányság alezredese, hogy Tóth Krisztina Sárbogárdi végrehajtó átiratban közölte velük, hogy a kilakoltatást elhalasztja a nagy ellenállásra való tekintettel. Mivel nem bíztam a telefon értesítésben így magát a kilakoltatottat beküldtem a rendőrségre, hogy saját szemével nézze meg a hivatalos iratot. Látta és vissza telefonált, hogy a kilakoltatás elmarad.

Van még valakinek kétsége afelől, hogy a Koppány csoport Magyarország legerősebb otthonvédő szervezete? Ha nincs akkor lehet tagnak jelentkezni a Koppány csoportba. Lehet támogatni a Koppány csoportot, hogy még nagyobb ellenállást építhessünk ki a teljes országban.

ÉS MOSTANTÓL SZÜKSÉGESNEK TARTOM, HOGY A KOPPÁNYOSOK ÉS MINDENKI, AKI FÉLTI AZ OTTHONÁT TEGYE KIA A HÁZÁRA, HOGY EZT A HÁZAT A KOPPÁNY CSOPORT VÉDI, EZZEL ELKERÜLHETI A VÉGREHAJTÓT.

Csak halkan jegyzem meg, hogy a kilakoltatás megállítására EGYETLEN szervezet sem jelzett vissza. Le lehet vonni ebből is a konzekvenciát, hogy kire lehet számítani a bajban.

KÖSZÖNÖM MINDAZOKNAK A HAJLANDÓSÁGOT, AKIK VISSZA JELEZTEK, HOGY RÉSZT VESZNEK AZ OTTHONVÉDELEMBEN.

MERT A SZÍV GYŐZNI FOG!

Kérek mindenkit segítsen a megosztásban, hogy eljusson mindenkihez a hír és véletlenül se menjen holnap otthont védeni.

őt akarták kilakoltatni:
17203550_790959437739962_495766394_nViki Zsu

Drága embertársaim ! Köszönöm mindenkinek ezt a hatalmas összefogást hogy mellém álltak és így elmarad a holnapi kilakoltatás ! Balogh Béla hívott ma 14 óra 20 perckor hogy elmarad a kilakoltatás. Először fel sem akartam fogni hogy mit mond. De mikor mondta hogy menjek be a Dunaújvárosi Rendőr-kapitányságra Kuti Attila ezredeshez hogy saját szememmel lássam a végrehajtó levelét amiben visszavonta a holnapi kilakoltatást, akkor fogtam fel hogy nyertünk. Ezer köszönet Balogh Bélának, Könyves Kálmánnak, Kaszala Józsefnének és a Koppány csoport minden tagjának ! Ha így össze fogunk akkor senkinek sem lehet bántódása a hiénáktól. Ezer puszi mindenkinek!!!

You must be logged in to post a comment. Log in