KOPPÁNY CSOPORT » KOPPÁNY CSOPORT http://www.koppanycsoport.com "AKI OTTHONT MENT, NEMZETET MENT!" Thu, 03 Aug 2017 14:51:29 +0000 hu-HU hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.3.16 A FEJÉT AKAROM http://www.koppanycsoport.com/?p=1244 http://www.koppanycsoport.com/?p=1244#comments Thu, 03 Aug 2017 14:38:25 +0000 http://www.koppanycsoport.com/?p=1244 A Facebook letiltotta a cicáról készült brutális képet, pedig bár megrázó, mindenkinek látnia kell mire képes az ember állat. Ide feltöltöm a képet, ezt nem tudják tíltani, hogy mindenki lássa.

NEM HAGYJUK ANNYIBAN.

OSSZÁTOK, TARTSATOK VELÜNK A KERESÉSBEN ÉS A TÜNTETÉSBEN.

]]>
http://www.koppanycsoport.com/?feed=rss2&p=1244 0
ISMERJÉTEK MEG A LEGJOBB CSALÁDOT http://www.koppanycsoport.com/?p=1241 http://www.koppanycsoport.com/?p=1241#comments Thu, 03 Aug 2017 06:12:33 +0000 http://www.koppanycsoport.com/?p=1241 Az eseményen azok vehetnek részt, akik beléptek a Koppány csoportba, illetőleg azok, akik az eseményen szeretnének belépni. Kivételt képeznek azok, akikről tudjuk, hogy nem léphetnek be, de Koppányosok és ezt bizonyították is.

Fontos, hogy akik részt vesznek, az eseményen feltétlen jelezzék előzetesen részvételüket a szállások miatt.

EGY VAGY KÉT NAPRA JÖN.

Az 1 napos azt jelenti, hogy kezdésre jön és valamikor délután vagy este egyénileg távozik.
A 2 napos azt jelenti, hogy kezdésre jön, és ott alszik velünk, majd délután vagy este távozik.

A résztvevőknek meg kell adniuk nevüket, hányan jönnek, kocsival jönnek és melyik városból, hogy az esetlegesen egy városból, megyéből érkezők együtt, közös költségen utazhassanak.

IDEJE: 2017.08. 05. – 06. – 10:00 óra.

AZ ÉTELÉRT NEM KELL FIZETNI SENKINEK, OTTÓ FELAJÁNLÁSA, CSAK A SZÁLLÁSÉRT.

SZÁLLÁSOK:

Az augusztusi nagy forgalomra való tekintettel csak Gólyatábor jellegű szállást tudnak biztosítani csak nekünk. Mást nem is fogadnak. A szállások egyszerű diákszállások, komfort nélküliek. Emeletes ágyakkal. Rendszerint 5 személyes blokkokkal. A folyosón vannak a zuhanyzók és wc-k.
Viszont elkülönülve teljesen külön leszünk egy szigeten. Mindkét nap bográcsozni fogunk. Aki teheti kevés gyújtóst hozzon. Este zene. Italt mindenki maga hoz.

EGYSÉGES ÖLTÖZÉK:

Akik korábban rendeltek Koppányos öltözéket hozzák magukkal a zászlókkal együtt. Akiknek nincs, még előzetesen megrendelhetik a méret megadásával. Fizetés a helyszínen. A megrendelést most kell leadni, hogy elkészüljenek az eseményre.

A gépkocsival érkező vendégek részére parkolóhely korlátlanul áll rendelkezésre ingyenesen.
Állatot is lehet hozni térítésmentesen.

MEGKÖZELÍTÉS GÉPJÁRMŰVEL:

A sziget megközelítése a 11-es főútról kocsival, autóbusszal fahídon keresztül lehetséges. A Pap-sziget Szentendre belterületén, a régi városrész közelében található. Budapest Árpád hídtól Visegrád és Esztergom irányába vezető 11-es főútról közelíthető meg. A főút szentendrei szakaszának Dunakanyar körút a neve. Azon a ponton kell jobbra letérni a főútról a szigetre, ahol a 4 sávos út 2 sávra szűkül. A szigetre fahíd vezet. A kemping a híddal szemben található. Szentendre a keleti országrészből és az M0 felől érkezők számára a Megyeri hídon keresztül gyorsan elérhető.

MEGKÖZELÍTÉS BUSSZAL:

Budapestről az M3-as kék metróvonal Újpest-Városkapu megállójánál lévő autóbusz-állomásról indulnak közvetlen buszok a Dunakanyarba. Szentendrére érve a Pap-sziget megállóban kell leszállni, amely a kempinggel szemközt van. Utazási idő kb. 30 perc.

Keleti pályaudvarról

Az M2 piros metróvonalról a Deák térnél lehet az M3 kék metróvonalra átszállni. A kék metró Újpest-Városkapu megállójánál lévő autóbusz-állomásról indulnak közvetlen buszok a Dunakanyarba. Szentendrére érve a Pap-sziget megállóban kell leszállni, amely a kempinggel szemközt van. Utazási idő kb. 30 perc.

Nyugati pályaudvarról

A pályaudvarnál lévő M3-as kék metróvonal 6. megállója az Újpest-Városkapu, ahonnan a közvetlen buszok indulnak a Dunakanyarba. Szentendrére érve a Pap-sziget megállóban kell leszállni, amely a kempinggel szemközt van. Utazási idő kb. 30 perc.

A BUSZJÁRATOT MINDENKI NÉZZE, MEG MIKOR INDUL VISSZA BUSZ. A KÉSŐ DÉLUTÁNI MARADÁS SZEMPONTJÁBÓL.

MERT A SZÍV GYŐZNI FOG!

Információ:

Balogh Béla
Tel: 203875252

]]>
http://www.koppanycsoport.com/?feed=rss2&p=1241 0
MA IS HŐSÖK SZÜLETTEK KESZTHELYEN! http://www.koppanycsoport.com/?p=1238 http://www.koppanycsoport.com/?p=1238#comments Thu, 03 Aug 2017 05:51:42 +0000 http://www.koppanycsoport.com/?p=1238 20479921_1392698607504816_6380118294616623524_nHosszas egyezkedés után, de ismét sikerült megállítani a kilakoltatást. Bár nem voltunk sokan, hiszen fél napunk állt rendelkezésre, hogy felkészüljünk, még is jöttek az ország több pontjáról Koppányosok.

FÉL NAPUNK VOLT.
Csak a szeretet volt a fegyverünk és győztünk.

 

]]>
http://www.koppanycsoport.com/?feed=rss2&p=1238 0
KILAKOLTATÁS KESZTHELYEN http://www.koppanycsoport.com/?p=1235 http://www.koppanycsoport.com/?p=1235#comments Mon, 31 Jul 2017 22:18:12 +0000 http://www.koppanycsoport.com/?p=1235 p3Ismét az utolsó percben fordulnak hozzánk, bár világosan elmondtuk, hogy egy nap alatt, jelen esetben fél nap alatt már nem tudunk biztonsággal segíteni. Azt is lemondtuk, hogy a csoport döntése szerint csak belépett tagoknak segítünk. Nem értem az emberek mire várnak, ha tudják, hogy bajj is érheti őket?

Komolyan mondom nem is segítenék, ha nem egy beteg 72 éves asszonykáról lenne szó.

KOPPÁNYOSOK.

Aki szabaddá tudja tenni magát, próbáljon részt venni. Találkozzunk a Budapesti Népligetben a szokásos helyen a buszpálya udvarral szembeni híd alatt 9 órakor. Aki tud, jöjjön autóval. A gyalogosok is jöhetnek. Közös költségen utazunk. A pólókat hozzátok.

TALÁLKOZÁSI PONT:

2017.08.01. – 9:00 ÓRA Budapest Népliget, híd alatt-

Aki egyénileg jön annak a Keszthely, Vasary Kolos u.35/a számba kell jönnie 12:30 – 13:00 órára.

Kérem sokan osszátok meg, hogy az idő rövidsége miatt sok emberhez eljusson. Többször osszátok meg csoportokban is.

FRISSÍTÉS:

SZÁMÍT?

Számít, hogy egy embernek, akit kiakarnak lakoltatni éppen a községben kapitány a fia?

NEM SZÁMÍT.

Még akkor sem, ha a 72 éves nő lánya, aki tulajdonképpen segítséget kért (egy követelés kezelő ajánlására…no, mi a fene, már az ellen oldal is ?) a testvére Rendőrkapitány!. A hölgyike bízott a testvérébe, hogy méltányosan jár el. ő pedig üzent, hogy, ha segít kirúgják. Hát rúgják. Csak nem engedem az anyám kilakoltatni. Vagy igen? Nem tudom. Csak azt, hogy

KOPPÁNYOSOK VAGYUNK

…és segítünk, ha valaki segítségért kiállt. Persze feltételekkel. Ez most nem olyan. A nő vissza mondta a kilakoltatást, bár meg akarja menekíteni az anyját. Végül megegyeztünk, hogy hiába rendőr a testvére nem hátrálunk meg. éppen azért nem.

EMLÉKEZTEK PANNI NÉNIRE?

Ő is kb. ennyi idős volt. Azt sem tudta, hogy kiakarják lakoltatni. Volt össze fogás, gyorsan a Nemzet anyja lett annyira kedves és bűntelen volt. Kétszer védtük meg. Halni is képesek lettünk volna érte, az ártatlanságéért.

Most is egy idős néniért megyünk. Tudom fél nap alat semmi sem lehetséges. Későn szóltak nekünk.

DE GONDOLJA VALAKI, HOGY EZ A 72 ÉVES NŐ ÚJ ÉLETET KEZDHET?

Már szinte a halálát várhatja legföljebb. Ha kilakoltatják biztosan lerövidül ideje. Biztos magához vinné a lánya, de vajon nem hamar meghalna? Meghalna hiszen az egész életét vették el.

KÉRLEK, ÉLJEN, ÉLHESSEN MÉG.

Mindig úgy vagyok, hogy várom a nagy devizás szervezetek vezetőit, legalább is azok szimpatizánsait. Most is várom őket. Nem magamért, nem is a Koppányért.

AZ EMBERÉRT!

A KÉPEKEN PANNI NÉNI.

Még él. A házában lakik. 2x védtük meg. Nem tudja, hogy tartozik a banknak. Hunyja le így a szemét a saját házában. Holnap ha kell harcolunk. Én biztosan.

]]>
http://www.koppanycsoport.com/?feed=rss2&p=1235 0
A KILAKOLTATÁS ELMARAD. http://www.koppanycsoport.com/?p=1232 http://www.koppanycsoport.com/?p=1232#comments Tue, 13 Jun 2017 04:49:35 +0000 http://www.koppanycsoport.com/?p=1232 Az Holczinger Bernát tájékoztatása szerint a holnapi kilakoltatás elmarad. Az Önkormányzat (végrehajtást kérő) haladékot adott. Alább olvasható két levél, amit a végrehajtónak és a Polgármesternek írtunk. Eddig nem akartak haladékot adni, most még is megadják.
Holnap 14-én tehát senki se menjen. Kérek mindenkit ossza meg ezt a bejegyzést, hogy eljusson azokhoz, akik akartak jönni.

CSAK TESSÉK BELE GONDOLNI, HA TÉNYLEGESEN BELÉPTEK ÉS NÉHÁNYSZOR MEGJELENÜNK NEM MEGMENEKÜL SZINTE MINDEN TAGUNK? MÁR MOST ELKERÜLNEK BENNÜNKET. MI LENNE, HA EZREN VAGY TÖBBEN LENNÉNK? GONDOLKOZZATOK MÁR KICSIT. MINDIG MÁSHOVÁ ÁLDOZTATOK, AKI TESZ IS ANNAK NEM AKARTOK. HOGY SEGÍTSÜNK, HA NEM SEGÍTETEK?

A VÉGREHAJTÓNAK ÍRT LEVÉL:

Tisztelt Balogh Ágnes végrehajtó asszony.
Balogh Béla a Koppány csoport vezetője vagyok. Tagtársunk Holczinger Bernát (Budapest XIII. kerület, Üteg u. 23. fsz. 8) ügyében kérem szíves figyelmét. Fent nevezett elmondása szerint az Önkormányzattól szerződés alapján részletfizetési megállapodás született, ami jelen esetbe más megvilágításba helyezi a 2017.06.14-i, tehát holnapi kilakoltatás megtartását. Nem csak megállapodás született, de már az aktuális részlet is be lett fizetve amellett, hogy a tartozás bizonyos százalékát is kifizette, mely része volt a megállapodásnak.
Felhívnám a figyelmét egy Ön által kiadott végrehajtási eljárásra, mely alaki hibát tartalmaz az által, hogy a kilakoltatás óráját elfelejtette a végzésében feltüntetni.
Tekintettel arra, hogy a fenti feltételek alkalmasak a kilakoltatás elhalasztására, a Koppány csoport toborzást szervezett a holnapi napra és a ház el bejelentett tüntetést is szervezünk, amennyiben a kilakoltatás megtartásra kerülne.
Megkívánom jelezni, hogy Dr. Zoltán levente, szintén az ön irodájának tagja okoson döntött, amikor hasonló ügyben elhalasztotta másik tagtársunk kilakoltatását.
Tisztelettel arra kérem, hogy a kilakoltatást halassza el és adjon esélyt fent nevezett személynek a végleges rendezésig.
Kérem mielőbb értesítsen, hogy ne kelljen tagjainknak az ország különböző részeiből felutazni, ha elmaradna a kilakoltatás.
Mellékelek néhány dokumentumot köztük a befizetésekről a csekkeket.
Tisztelettel
Balogh Béla elnök,
+36 20 387 5252

AZ ÖNKORMÁNYZATNAK ÍRT LEVÉL:

Tisztelt Polgármester Úr.
Balogh Béla, a Koppány Csoport (Fizikai otthonvédők) elnöke kérek öntől sürgős audienciát tagunk Holczinger Bernát ügyében.
Nevezett kilakoltatását kitűzték 2017.06.14. napjára, bár önök felé nem tartozik és a közmű tartozásai tekintetében is részletfizetést kapott, amit már elkezdett teljesíteni.
Polgármester Úr.
Tudjuk, hogy nem szándékoznak meghosszabbítani lakás szerződésüket, ami nem is kötelező, ha biztosítanak számukra lakhatást. Legalább is emberileg. Mi is emberségből leszünk ott 100 fővel és mindent megteszünk, hogy számításaikat keresztül húzzuk. Csak úgy emberségből. Harcolni fogunk, ami bizonyára nem vet majd jő fényt önökre 2018-ban.
Balogh Béla elnök
203875252

]]>
http://www.koppanycsoport.com/?feed=rss2&p=1232 0
ISMÉT HŐSÖKKÉ VÁLUNK VAGY TORT ÜLÜNK HONFITÁRSUNK BUKÁSÁN? http://www.koppanycsoport.com/?p=1229 http://www.koppanycsoport.com/?p=1229#comments Mon, 12 Jun 2017 20:56:01 +0000 http://www.koppanycsoport.com/?p=1229 Én abban is benne vagyok. Te hozod a húst én meg a káposztát, a fűszer maga az, akit kilakoltatnak)

Ha addig is élünk nem hagyjuk honfitársainkat elveszni. Számít, hogy deviza (seviza) vagy rezsitartozás miatt akarnak valakit kilakoltatni? NEM.

Mi Koppányosok egy emberként ott vagyunk minden tagunkért. Mutassuk meg végre, hogy több százan kiállunk az életünkért. Hagy lássák és hagy tanuljanak a végrehajtók, hogy legyen döntési képességük, a Koppányosokkal nem lehet szórakozni. Emlékeztek Tündi esetére és a sok más többire? Amikor Pólóba bement a végrehajtóhoz és nem tartotta meg a kilakoltatást.

Sokan kell lennünk és sort kell állnunk, hogy bármennyi rendőrt vezényelnek ki a kedvük is elmenjen, hogy újat húzzanak velünk!
Ez a hivatásunk. Erre tettük fel az életünket. Erzsébet megígérte, hogy belép a Koppány csoportba. Nem kell harcolni ezt, ígérem csak legyünk elegen.

Szerdán lesz a kilakoltatás, ha addig nem tudom megállítani egyéb módon.

Időpont: 1139 Budapest Üteg utca 23 fsz. 8. Órát nem írtak a kilakoltatási papírra (alaki hiba), de mi ott leszünk 8 órától.

Ha százan jöttök, 200 rendőrt kell mozgósítaniuk. Ha Háromszázan, képtelenek ennyi rendőrt kiállítani, inkább lefújják. Csak rajtatok múlik megmentünk egy élet vagy sem.

KIAKAR HŐS LENNI, HOGY A SOK HIBÁNKAT ELLENSÚLYOZZUK A JÓ ISTENNÉL?

]]>
http://www.koppanycsoport.com/?feed=rss2&p=1229 0
Lasztócziné Tündi esete a végrehajtóval http://www.koppanycsoport.com/?p=1226 http://www.koppanycsoport.com/?p=1226#comments Wed, 07 Jun 2017 20:29:43 +0000 http://www.koppanycsoport.com/?p=1226 tündeFIGYELEM, MEGOSZTOM VELETEK A MAI NAPOM KÜLÖNLEGES ESEMÉNYÉT!!! Mint sokan tudjátok hiszen nyitott könyv vagyok ÁRVEREZTÉK a lakásomat április 19-én, licit szerint új tulajdonosa is lett ( Bíróságon pert indítottam a megszűntetés folyamatban van). Ma bementem a végrehajtó irodába, a KOPPÁNY EGYENRUHÁMBAN és látni akartam DR. ZOLTÁN LEVENTE VÉGREHAJTÓ ÚRAT akit az elmúlt évek során egyszer sem sikerült személyesen látnom, aki teljesen engem is mint még sokunkat teljesen megnyomorított, letiltott, zárolt és még sorolhatnám jogtalanul. Az irodában azonban közölték azért vannak ők ott, velük kell megbeszélnem amiért jöttem. Elég sok idő elteltével és harc árán csak elértem hogy elém álljon a fent nevezett végrehajtó és ha nem látom nem hiszem el milyen ember fosztogat ki, tesz tönkre tisztességes embereket. Ő viszont a ruhámat nézegette. Kérdésem az volt mi híre van számomra. A válasz ” 2017. 06. 22-én KI LALKOLTATÁS LESZ 9 órakor az én lakásomban”. Megjegyzem erről semilyen értesítést a mai napig nem kaptam! Megkérdezte miért van ez a ruha rajtam, ” azért mert a Koppány csoport elhivatott tagja vagyok, a kilakoltatáson pedig BALOGH BÉLA fog védeni.” Elgondolkodott és azt mondta akkor ” jobban felkészülünk”. Kulturáltan, szelíden megköszöntem, majd elköszöntem, ‘ viszontlátásra, 22-én találkozunk’. 50 PERC ELTELTÉVEL A LAKÁSOMON MEGJELENT A VÉGREHAJTÓ HELYETTESE HIVATALOS PECSÉTELT JEGYZŐKÖNYVVEL AMIBEN AZ ÁLLT, hogy a KILAKOLTATÁS ELMARAD!!! TUDATOM VELETEK A KOPPÁNY CSOPORTNAK BALOGH BÉLA VEZETÉSÉVEL EKKORA EREJE VAN!!! Higgyetek emberek CSATLAKOZZATOK HOZZÁNK!!!

]]>
http://www.koppanycsoport.com/?feed=rss2&p=1226 0
A KOPPÁNY CSOPORT ORSZÁGOS GYŰLÉSE http://www.koppanycsoport.com/?p=1174 http://www.koppanycsoport.com/?p=1174#comments Sat, 29 Apr 2017 04:59:11 +0000 http://www.koppanycsoport.com/?p=1174

18449458_1302563943192267_8054672666806818271_oA KOPPÁNY CSOPORT CSAPATÉPÍTÉSE!

Az eseményen azok vehetnek részt, akik beléptek a Koppány csoportba, illetőleg azok, akik az eseményen szeretnének belépni. Kivételt képeznek azok, akikről tudjuk, hogy nem léphetnek be, de Koppányosok és ezt bizonyították is.

 

Fontos, hogy akik részt vesznek az eseményen feltétlen jelezzék előzetesen részvételüket a szállások miatt. Az alábbiakat kell megadni:

1) – Ott alszik

2) – 13-án egész napra tud jönni,

3) – 14-én tud jönni,

4) – Mindkét napon, 13-án és 14-én is részt vesz,

5) – A résztvevőknek meg kell adniuk nevüket, hányan jönnek, kocsival jönnek és melyik városból, hogy az esetlegesen egy városból, megyéből érkezők együtt, közös költségen utazhassanak.


IDEJE: 2017.05. 13 – 14 – 10:00 óra.
Duna vize körös-körül:
Kemping egy varázslatos, romantikus kis dunai szigeten.
PROGRAMOK:
2017.05.13.
09:00 – 10:00 Érkezés és elhelyezkedés
10:00 – 10:30 Belépési nyilatkozatok leadása
10:30 – 12:00 Bogrács, közös főzés és ismerkedés
12:00 – 12:30 Ebéd
12.30 – 13:00 Fotózás a 7 vezér szobornál
13:00 – 17:00 Gyűlés – közben10 15 perces szünetek
17:00 – 18:00 Szabad foglalkozás, borkóstoló
18:00 – 19:30 Szalonna sütés,
19.30 – 20:30 filmvetítés az otthonvédelméről
20:30 – 21:30 Felkészülés az éjszakára, fürdés
21.30 – Beszélgetés, zenehallgatás
2017.05.14.

08:00 – 09:00 Ébredés, tisztálkodás
09.00 – 10:00 Közös reggeli
10:00 – 13:00 Gyűlés – közben bográcsfőzés
13.00 – 13:30 Ebéd
13:30 – 14:30 Vezetői megbeszélés
14:30 – Készülődés, estig táborelhagyás

TÉMÁINK:
1) Tisztújítás, szavazás
2) Rövid és hosszú távú céljaink meghatározása
3) A Koppány csoport bejegyzési kérdésének megvitatása
4) Alapítvány – Magyar Szeretetszolgálat létrehozása
5) A 2018-as választás megvitatása
6) Cselekvési program felállítás
7) Csoport építés
8) A megyei vezetők megbízása
9) Oklevelek átadása
10) Egyéb kérdések

SZÁLLÁSOK:
3 komfortos faház max. 15 fő részére – 3600 ft/fő/éj
(A komfortos faházak 4-5 ágyasak, két egymásba nyíló szobából, teakonyhából, és WC-vel, zuhanyzóval ellátott fürdőszobából állnak. A házak teraszáról szép kilátás nyílik a zöld környezetre, vagy a Dunára.)

4 erdei faház max. 20 fő részére – 2400 ft/fő/éj
(A komfort nélküli faházak egyszerű szállások 2 emeletes ággyal és 1 heverővel. Víz nincs bennük, tisztálkodási lehetőséget a szemben lévő vizesblokkban.)

1 panziószoba max. 4 fő részére – 2750 ft/fő/éj
(A panziószobákban franciaágy és két heverő van. A szobákban benn van a WC és zuhanyzó).

Akik ott alszanak 1 éjszakát azoknak kb. a kiadásuk 2 napi étkezéssel, területfoglalással 3200 – 4200 forint lesz attól függően, hogy ki milyen szállásra kerül. A szállásokat sorsolással választjuk ki.

Akik nem alszanak ott azoknak a költségük napi 1400 forint lesz. Területfoglalás és étkezés.

Akik autóval érkeznek a biztonság kedvéért, ha tudnak hozzanak kemping ágyat vagy szivacsot és takarót.39 fő ott alvását tudják biztosítani, de kempingággyal tudjuk ezt növelni.

AKIK MÁS MEGOLDÁST VÁLASZTANÁNAK AZ OTTMARADÁSRA:
Lakókocsi: 4 960 Ft/2 fő
Lakósátor: 3 760 Ft/2 fő
Kis sátor: 3 160 Ft/2 fő
Költséggel kell számolni, plusz a 2 napi/400 forint közös étkezéssel. Aki ezt a megoldást választja jelezze felém.

TERÜLETHASZNÁLATI DÍJ NAPKÖZBEN:
A nem ott alvóknak 1000 ft/fő/nap.

EGYSÉGES ÖLTÖZÉK:
Akik korábban rendeltek Koppányos öltözéket hozzák magukkal a zászlókkal együtt. Akiknek nincs, még előzetesen megrendelhetik a méret megadásával. Fizetés a helyszínen. A megrendelést most kell leadni, hogy elkészüljenek az eseményre.

A gépkocsival érkező vendégek részére parkolóhely korlátlanul áll rendelkezésre ingyenesen.
Állatot is lehet hozni térítés mentesen.

MEGKÖZELÍTÉS GÉPJÁRMŰVEL:

A sziget megközelítése a 11-es főútról kocsival, autóbusszal fahídon keresztül lehetséges. A Pap-sziget Szentendre belterületén, a régi városrész közelében található. Budapest Árpád hídtól Visegrád és Esztergom irányába vezető 11-es főútról közelíthető meg. A főút szentendrei szakaszának Dunakanyar körút a neve. Azon a ponton kell jobbra letérni a főútról a szigetre, ahol a 4 sávos út 2 sávra szűkül. A szigetre fahíd vezet. A kemping a híddal szemben található. Szentendre a keleti országrészből és az M0 felől érkezők számára a Megyeri hídon keresztül gyorsan elérhető.

MEGKÖZELÍTÉS BUSSZAL:

Budapestről az M3-as kék metróvonal Újpest-Városkapu megállójánál lévő autóbuszállomásról indulnak közvetlen buszok a Dunakanyarba. Szentendrére érve a Pap-sziget megállóban kell leszállni, amely a kempinggel szemközt van. Utazási idő kb. 30 perc.

Keleti pályaudvarról

Az M2 piros metróvonalról a Deák térnél lehet az M3 kék metróvonalra átszállni. A kék metró Újpest-Városkapu megállójánál lévő autóbuszállomásról indulnak közvetlen buszok a Dunakanyarba. Szentendrére érve a Pap-sziget megállóban kell leszállni, amely a kempinggel szemközt van. Utazási idő kb. 30 perc.

Nyugati pályaudvarról

A pályaudvarnál lévő M3-as kék metróvonal 6. megállója az Újpest-Városkapu, ahonnan a közvetlen buszok indulnak a Dunakanyarba. Szentendrére érve a Pap-sziget megállóban kell leszállni, amely a kempinggel szemközt van. Utazási idő kb. 30 perc.

A BUSZJÁRATOT MINDENKI NÉZZE MEG MIKOR INDUL VISSZA BUSZ. A KÉSŐ DÉLUTÁNI MARADÁS SZEMPONTJÁBÓL.

MERT A SZÍV GYŐZNI FOG!

 

Információ:

 

Balogh Béla
Tel: 203875252
]]>
http://www.koppanycsoport.com/?feed=rss2&p=1174 0
A KOPPÁNY CSOPORT HŐSEI! http://www.koppanycsoport.com/?p=1150 http://www.koppanycsoport.com/?p=1150#comments Thu, 30 Mar 2017 05:26:27 +0000 http://www.koppanycsoport.com/?p=1150 17619172_1254067598041902_273233616_nGYŐZELEM! 2017.03.29-én ismét hősök születtek. Egyszerű emberek összefogásából újfent győzelmet arattunk nem csak a végrehajtó felett, de azon devizás érdekvédő (?) Szervezetek felett is, akik mint mindig, most is hiányoztak a kilakoltatás megakadályozásáról. Nem tolongtak a jogvédők és nem láttunk egyetlen ügyvédet sem. De nem láttuk azokat sem, akik már most készülnek a választásokra.

Azt kérdezem magamtól, egyben tőletek is, tényleg csak a Koppány csoport veszi komolyan az érdekvédelmet? Tényleg csak erre a csoportra lehet számítani a bajban? Döntse el mindenki maga. Én csak azt tudom ismét megállítottunk egy kilakoltatást. Számomra ez az igazi összefogás.

Több embernek nem sikerült felvenni a nevét, aki nem látja a nevét kérem, jelezze felém.

BEMUTATOM MAGYARORSZÁG PÉLDAKÉPEIT. bakosne_strobl-kata beszteri_kalman hajcinger_andrás kaszala_jozsefne kovalcsi_valeria kun_anita manzinger_magdi mindzsak_robert nagy-abonyi-attila novak_ilona oleszka_janos psztor_laszlo siklaki_katalin szlekane_kovalcsik-eniko szoke_andrea torma_janos varga_david varga_emma vig-katalin

]]>
http://www.koppanycsoport.com/?feed=rss2&p=1150 0
10. 000 GYERTYA – 10. 000 BÁTOR EMBER http://www.koppanycsoport.com/?p=1142 http://www.koppanycsoport.com/?p=1142#comments Sun, 19 Mar 2017 04:50:36 +0000 http://www.koppanycsoport.com/?p=1142 gyetyagyujtKÖZÖS MEGEMLÉKEZÉSRE, KÖZÖS IMÁRA HÍVUNK.
A deviza és a rendszer áldozatokért 10. 000 gyertya égjen.

Gyülekező: 2017.04.03. – 18:30 perckor.
Gyertya gyújtás 19:00 órakor.

BUDAPEST KOSSUTH TÉR.

Arra kérünk mindenkit, hogy aki nem tud el jönni azok is gyújtsanak lakóhelyükön vagy kormány épület, esetleg bíróság előtt gyertyát és küldjék el a készített képeket.

Kérünk mindenkit mécsest hozzanak magukkal.

NAPI PROGRAMOK 2017.04.03.

TÜNTETÉS A KÚRIA ELŐTT:
(Minden nap lesz a Kúria előtt tüntetés a 2 hét alatt)
2017.04.03-án 10:00 óra:
– Gyalogosan át vonulunk a Kossuth térről a Markó utcába a Kúria elé.

1) KÖVETELÉS:
– A végrehajtási perek azonnali leállítása,
– A kilakoltatások azonnali leállítása.
– Welmann György lemondásának követelése

2) KOSSUT TÉRI FELSZÓLALÁSOK:
2017.04.03-án 14:00 órától:

– Balogh Béla – Drábik János – Varga István – Bene Gábor – Tatár József – Publik Antal vers – Soltész Sándor – Orosházi Ferenc – Szabó József – Reznák Pál dal – Müller Tihamér – Takács András – vidéki Koppány csoport vezetők.

Szervezés alatt:
– Morvai Krisztina
– Damm Andrea
– Bíró Ica
– Katona Andrea
– további felszólalók szervezése is folyamatban.

3) 1000 MÉCSES GYÚJTÁSA AZ ÁLDOZATOKÉRT:
2017.04.03-án 18:00 órától:
– Himnusz
– 1000 mécses meggyújtása az áldozatokért
– Megemlékezés, versek és dalok

SÁTORTÁBOR:
Jelenleg majd 800 fő jelentkezett az eseményre. Reményeink szerint, ha részt tudunk venni a Parlament előtti területen 100 felállított sátorral, annak vizuális hatására sok ezer ember érkezhet ki hozzánk, tekintettel arra is, hogy folyamatos élő adással biztatjuk az embereket csatlakozásra.

A ROMÁNOK MEGCSINÁLTÁK, MI MIÉRT NE TUDNÁNK?


]]>
http://www.koppanycsoport.com/?feed=rss2&p=1142 0